Witloofslaatje


Een witloofslaatje is iets dat je met veel gerechten kan combineren.
Overheerlijk bij bijvoorbeeld gegrild vlees, stoofpotjes, …

Zo maken we het:


✓ 1 el magere sladressing (type -50% V.G.)
✓ 2 stronkjes witloof
✓ 1/2 citroen
✓ 1 el gehakte peterselie


Het maken van het witloofslaatje is werkelijk super gemakkelijk:

Voor het witloofslaatje snijden we het witloof in fijne stukjes, en besprenkelen met citroensap.
Kruid af met peper en zout, en bestrooi met de gehakte peterselie.
Roer alles even door, en zet opzij.

Wanneer je gaat serveren, voeg je de sladressing toe en roer je alles nog even door.
Heerlijk bij gegrild vlees, of stoofpotjes!


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *