Verse tartaar


Verse tartaar is een saus die meestal nogal vet is, maar die eigenlijk perfect low-fat gemaakt kan worden.
Op die manier kan je lekker genieten, zonder je schuldig te voelen!

Deze tartaar smaakt heerlijk bij gebakken vis, gegrild vlees, ovenfrietjes, …
Hoe maken we dit nu?


✓ 1 ui
✓ 1 kl kappertjes
✓ 1 kl augurkjes
✓ 1 el gehakte peterselie
✓ 1/2 citroen
✓ 2 el mayonaise (Weight Watchers)
✓ 1 el yoghurt (mager)


We starten met de ui, de augurk en de kappertjes fijn te cutteren in een hakmolen.

Ga door tot je echt fijne stukjes (geen spijs!) over houdt, doe dit in een kommetje, en zet opzij.
Vervolgens doen we de mayonaise, peterselie, en de yoghurt erbij, we knijpen de halve citroen hier over uit, en mengen alles goed onder elkaar.

TIP: Maak deze saus een dag op voorhand, zo wordt de smaak ervan nog beter!


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *