Salade met surimi


We gaan vandaag voor een lekkere salade met surimi.
Hoewel de smaak van surimi naar krab neigt, wordt het gemaakt van witte vis.

Desalniettemin een heerlijk en mager product, dat heerlijk smaakt in onze salade.

Dit zijn de ingrediënten:


✓ 50 g surimi
✓ 1/2 zakje sla-mengeling (supermarkt)
✓ 1/2 rode paprika
✓ 1 tomaat
✓ 1/4 ui
✓ 1 el radijsscheuten
✓ 1 stronkje witloof
✓ 1 wortel
✓ 1/5 komkommer
✓ 1 el gehakte peterselie
✓ 1 kebab broodje
✓ 1 el Saladedressing Light (-50% V.G.)


We starten met onze grill voor te verwarmen op maximum vermogen.
Schil en rasp de wortel, of snij hem in hele kleine stukjes.

Was en snij ook de tomaat, en de komkommer in schijfjes.
De paprika, het witloof, en de ui die mogen in fijne blokjes (brunoise), en zet dit alles even opzij.

Schik vervolgens de sla in de kom, en ook de rest van de groenten kan je nu mee in de kom doen.
Dresseer nu de surimi op de salade, samen met de radijsscheuten.

Werk tot slot af met de dressing, peper van de molen, en de gehakte peterselie.

Het kebabbrood mag je nu een beetje nat maken, en onder de grill leggen.
Blijf hier echter wel bij, want dit kan snel verbranden…

Serveer de salade met het brood!


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *