Kersenmilkshake


Laten we onszelf nog een lekker verwennen met een verantwoord maar heerlijk tussendoortje, of dessert: kersenmilkshake.


✓ 2 bollen kersenijs (hoe je dit maakt vind je hier)
✓ 10 verse kersen
✓ 150 ml magere melk


Was de kersen, en ontdoe hen van hun steeltjes en pitten.
Dit is het gemakkelijkst met een kersenontpitter, zoals je hier ziet.

Neem er een maatbeker met daarin de kersen en het kersenijs erbij, en giet er de melk (uit de koelkast) op.
Zet hier de staafmixer in, en draai op volle kracht totdat alle stukjes weg zijn en de milkshake mooi dik is.
Giet vervolgens in een groot glas, en geniet!

Mocht hij nog iets te dik zijn, kan je er iets meer melk bij doen, of gewoon een beetje geduld hebben tot hij vanzelf wat lopender wordt.
Vrij te drinken als dessert, of als tussendoortje.


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *