huisgemaakte zalmsla


Zalmsla vind je in verschillende vormen en smaken.
Omdat het nooit helemaal duidelijk is wat er in aangekochte potjes inzit, en omdat het gewoon véél beter smaakt, maken wij hem vandaag gewoon zélf!

Hoe beginnen we hier aan?


✓ 1 blikje zalm in eigen nat
✓ 1 ui
✓ 2 el magere kwark
✓ 1 el augurkjes
✓ 1 el d&l Light saus (10%)
✓ 1/2 citroen
✓ 1 el peterselie


Snij de ui en de augurkjes in zeer fijne blokjes, en laat de zalm uitlekken.

Doe vervolgens alles in een kom en pers er de citroen er over uit.
Meng in een apart kommetje de kwark en de d&l light saus, en voeg deze toe aan het tonijnmengsel.
Roer alles netjes door elkaar, voeg de gehakte peterselie toe, en kruid af met peper en zout.

Te eten bij het ontbijt, als lunch of als tussendoortje op een beetje brood.


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *