Frisse venkelsalade met radijs


Ook vandaag weer een heerlijke salade die perfect combineert met een lekker stukje vlees of vis.
Of bij een gezonde barbecue?

Zo maken we het:


✓ 2 el magere sladressing (type -50% V.G.)
✓ 1 venkel
✓ 10 radijzen
✓ 1/2 citroen
✓ 1 el gehakte peterselie


Het maken van onze venkelsalade met radijs is werkelijk super gemakkelijk:

We maken onze radijzen en de venkel schoon, en snijden in grove stukken.
We hakken alles fijn in een hakmolen,  en besprenkelen met citroensap.
Kruid af met peper en zout, en bestrooi met de gehakte peterselie.
Roer alles even door, en zet opzij.

Wanneer je gaat serveren, voeg je de sladressing toe en roer je alles nog even door.
Heerlijk bij gegrild vlees, of stoofpotjes!


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *