Confituur van aardbei & framboos


Confituur: een bereiding waarmee je eindeloos kan combineren.

Lekker in bijvoorbeeld kwark of yoghurt, maar evengoed bij bv pannenkoeken.
Confituur hoeft echter niet altijd de caloriebom vol suiker te zijn die we gewend zijn.

Wij maken vandaag een versie die past binnen onze Healthy Lifestyle, en het is bovendien nog eens super gemakkelijk ook!
Wat hebben we nodig:


✓ 60 g aardbeien (diepvries)
✓ 60 g frambozen (diepvries)
✓ 50 g water
✓ enkele druppels tafelzoetstof (sacharine) die voor warme en koude gerechten kan worden gebruikt


We doen alle ingrediënten in een potje, en brengen dit aan de kook.
Zet er in het begin een deksel op, maar kijk uit want dit durft over te koken.

Als je ziet dat de confituur te lopend is, kan je het deksel weg laten en laten inkoken.
Blijf er echter bij, en roer regelmatig door zodat het niet aanbrandt.
Na een minuut of 5 is de confituur klaar; doe in een potje en laat goed afkoelen.

Hou er rekening mee dat deze confituur beperkt houdbaar is, maak dus kleine hoeveelheden…


Enjoy!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *